PENJEJAK SAYANG

selesai akhirnya

Views

alhamdulillah akhir nye .... habis juga final exam !! aku bersyukur semua nyew berjalan lancar ???? semua yang aku korban kan selama ni tak sia-II kan hidup aku ..... aku harap dengan apa yang aku ada sekarang ni ? akan ubah hidup aku ???? aku bersyukur juga aku menjadi pelajar yang terbaik untuk VTO kali ni ... berkat doa keluarga aku and semua dugaan aku harungi dengan tabah !

untuk kawan-II aku , hope lepas ni elok-II jangan lupa kalau dah berjaya kelak ..... congrate juga untuk korang semua , coz lulus untuk exam .... hope nanti jangan lupa antara 1 sama lain okeyh .... aku sayang sangat dengan korang semua .... jaga diri baik-II taw .... kalau jumpa jangan lha menyombong taw !!!!

awak masuk hari ni dah 5 hari awak dekat kem , saya rendu sangat dengan awak !! malam tadi awak coll saya , tapi saya dah tidor , cakap dengan awak pon mamai j .... awak saya rendu awak ... rendu sangat-II .... tak ada sapa yang buli saya lagy ... lama sangat nak tunggu 22/11/12 ni ... cepat lha masa berlalu !!


p/s : i waiting for you dear ~~TERIMA KASIH DAUN KELADI~~

0 orang nak tahu RAHSIA cik nurul:

Post a Comment

Dah baca jangan lupa komen okayy !! thanx sapa yang komen !!

copy @ 2010-2012. all right reserved by cik nurul