PENJEJAK SAYANG

Viewsbersabar lha wahai sang kekasih . . awakk saba banyak2 oke . . ni semua ujian and dugaan untuk awakk . . awak jangan risau oke . . saya akan sentiasa dengan awak . . bia lha dalam susa atau senang . . saya tahu awak lagi perlu kan saya bila awak dalam kesusahan . . awakk maaf coz saya x dapt nak tolong awakk . . saya just dapat bagi sokongan and support awakk dari belakang . .

awakk apa yang terjadi skunk nii saya harap awak tabah and kuat untuk hadapi nyew . . saya x kesah sapa pon awakk . . yang penting awakk jadi diri awakk yang sebena nyew . .saya bangga dengan awakk . . walau apa pon . . awak tetap cuba yang terbaik untuk saya . . thanx awakk . . saya doa kan awakk berjaya 1 hari nanti . . awakk kene ingat rezeki ada dimana2 . . just awak kene pandai untuk cari . .

awakk . . walau apa pon jadi . . awak jangan wisau oke . saya x kan pena tinggal kan
Linkawakk . .nanty kalau dah berjaya jangan lupa kan saya tau . . and kalau dah ada yang lain jangan tinggal kan saya macam to0 j tao . . hehehe gurau j lha awakk !! awakk saya doa kan awak berjaya oke . . hope try you best . . don't give up oke . . i know u can make better then now . . u the best dear . .lov u so much erie zakaria

~~TERIMA KASIH DAUN KELADI~~

0 orang nak tahu RAHSIA cik nurul:

Post a Comment

Dah baca jangan lupa komen okayy !! thanx sapa yang komen !!

copy @ 2010-2012. all right reserved by cik nurul